50% OP ZOMERBLOEIENDE BOLGEWASSEN!

Volledige assortiment

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

ACTIONS SUR LES MACHINES DE JARDINAGE


TONDEUSE FRONTALE AVEC MOTEUR À ESSENCE

Machine polyvalente et puissante conçue pour l'entretien des pelouses, des champs et des terrains accidentés.

N'hésitez pas à nous contacter pour plus d'informations, ou à venir jeter un coup d'œil dans notre magasin.

Plus d'informations

BARBECUES

Barbecues zijn een geweldige gelegenheid om samen te komen met elkaar, gezellig samen te zijn en te genieten van elkaars gezelschap in een ontspannen sfeer. 


Houtskoolbarbecues

Houtskoolbarbecues staan erom bekend dat ze een rokerige smaak geven aan het eten dat wordt bereid, wat veel mensen heerlijk en aantrekkelijk vinden.

Gasbarbecues

Gasbarbecues zijn snel en gemakkelijk te starten, je hoeft maar aan een knop te draaien om de branders aan te steken. Ze worden ook sneller warm dan houtskoolbarbecues, waardoor ze een handige optie zijn voor spontane grillsessies.

Houtbarbecues

Het gebruik van hout als brandstof is milieuvriendelijker dan houtskool of gas, omdat het een hernieuwbare bron is en minder uitstoot veroorzaakt.

EEN CADEAUKAART AANKOPEN


Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

DE BAERDEMAEKER - OUTDOOR


"Sinds meer dan 40 jaar zijn we bezig met professionele zaden aan te bieden aan de tuinder in België en Nederland. Sinds de komst van het internet is dit ook uitgebreid naar onze andere buurlanden. We hopen dat u onze selectie goed kan terugvinden op onze nieuwe webshop. Tot binnenkort misschien in onze winkel."  Carla De Baerdemaeker